Skip to main content

Har ni frågor angående tjänster hos Legosvets och Montage? Då är det Ola Hällberg som svarar på frågorna.

Legosvets & montage söker drivna resande svetsmontörer i Norr- & Västerbotten.

Jobbet erbjuder både varierande arbetsuppgifter på olika platser, nya erfarenheter och lärande tillsammans med erfaren personal. Vi producerar och monterar bland annat maskiner, CE-märkta stålstommar, fackverk, trappor och räcken. Har du varit i Skellefteå har du med all säkerhet sett något ”Legosvetsat”.

 

Vem?
Vi söker montörer som har erfarenhet av ritningsläsning, svetsning och montagearbete. Du är grundutbildad inom svetsning och talar flytande svenska. Har du även erfarenhet av montageledning så är det ett stort plus.

 

Legosvetsare är engagerade, flexibla, ansvarstagande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Då många av våra uppdrag är placerade ute hos kund så är det fördelaktigt att du är självgående och lösningsorienterad. Svetslicenser, heta arbeten och mobila plattformar mm. är meriterande men inget krav.

Vi har sedan flera år arbetat på plats i Norrbotten och därför söker vi nu drivna Legosvetsare i Norrbotten och Västerbotten.

Om företaget

Legosvets & montage startade 1999 och har en fantastisk personalstyrka på runt 30 anställda. Som företagsnamnet beskriver har ni här ett legotillverkande företag. Vi tillverkar, blästrar och målar de stålkomponenter som kunden efterfrågar utifrån deras ritningar.

Vi är verksamma inom Sverige med utgångspunkt från verkstaden i Byske och med en stor andel uppdrag på plats ute hos kunder i Norr- och Västerbotten. Där utför vi service och montage, allt utifrån kundens önskemål. Med en trygg kundbas inom bygg, sågverksindustrin och processindustrin erbjuder vi våra kunder kvalité och trygghet. Sedan 2014 är vi certifierade enligt SS-EN 1090 upp till EXC 3 och kan tillverka CE-märkta byggstålskonstruktioner (=mindre byggnader till arenor).

Till dig som söker så erbjuder vi en trevlig och modern arbetsplats med erfaren och kompetent personal.

Vi är positiva, sammansvetsade Legosvetsare med vilja!

Intresserad?

Tveka INTE att höra av dej och söka!

Maila frågor, personligt brev och CV till administration@legosvets.com